haakjes Léon kenmerkt zich door zijn hands-on mentaliteit gecombineerd met een enorme drive alles tot in detail te verzorgen. Met zijn vlotte en doeltreffende communicatiestijl weet hij de juiste doelgroep te raken en te enthousiasmeren.

2f30d65 Winkeun Man, Marketingmanager @BCT


haakjes Léon is een contentspecialist annex communicatie adviseur in de brede zin des woords: van begin tot einde bij een campagne e/o project betrokken denkt hij mee zowel qua doelstellingen, structuur en creativiteit. Betrouwbaar in afspraken maken en nakomen. Zelfstandig en vooral een fijn mens om mee samen te werken.

29e4604 Dioné Bink, Marketeer @APG


haakjes Ik heb Léon leren kennen als een warme persoonlijkheid, open, altijd positief, goede sociale vaardigheden en veel energie. Met ondernemers mentaliteit doet hij er alles aan om resultaten te behalen. Léon komt het best tot zijn recht als hij een project van kop tot staart kan begeleiden in de rol van campagneleider of marketeer.

21aeaef Roel Swieringa, Manager Content & Creatie @APG


haakjes Leon is an expert in Communication, Marketing, Webdesign & Social Media. He is independent and will manage every detail perfectly, and he is a great person having in your team. I Will hire him again tomorrow. Besides that hè is a nice person.

1eb1afd Hans Wielaart, Manager Marketing& Communicatie @Rabobank Parkstad Limburg


haakjes Ik heb Leon ervaren als een gepassioneerde collega. Met kennis van het communicatievak en waarmee je goed kunt klankborden. Hij denkt met je mee en biedt oplossingen. Het zo optimaal mogelijk kunnen faciliteren van de interne opdrachtgever staat bij hem voorop! Bovenal was Leon een prettige en een gezellige collega.

aaeaaqaaaaaaaahoaaaajdvinzq5yju1lwq2njqtndzhyi1iyjcxltfhndaxnzbjyzllmq Kim Vriends, Marketing Communications Manager a.i. @Philips


haakjes Ik heb Leon leren kennen als een echte vakprofessional. Iemand die gaat voor het klantbelang, zeer accuraat is en altijd zijn afspraken nakomt. Bovendien is Leon gewoon een zeer prettige collega.

aaeaaqaaaaaaaahbaaaajdi2nziyy2njlwuxodatnge4oc04nti4lwfjotdiywi4mtvjyg Simone Hermans, Communicatie adviseur @WML

Advertenties