Een creatieve merkversterker

Ik ben een creatieve merkversterker die breed inzetbaar is op het snijvlak van marketingcommunicatie en content marketing. Mijn drijfveer is om een organisatie verder te brengen door deze zaken van kop tot staart vorm te geven.

Dit doe ik met een strategische blik, met een ruime kennis van offline én online, een vlotte pen en een goed gevoel voor beeld en vormgeving. Onderscheidend hierbij zijn mijn drie kernwaarden.

Puur, passie en betrokken

Ik ben iemand die dicht bij zichzelf blijf, die de passie voor zijn werk duidelijk laat zien en die zich sterk betrokken voelt. Niet alleen bij een organisatie maar ook maatschappelijk.

 

“When you say ‘yes’ to others, make sure you are not saying ‘no’ to yourself.”

-Paulo Coehlo-

Samenwerken en energie krijgen

Opbloeien doe ik wanneer ik als een spin in het web in een projectteam samenwerk en successen kan delen. Organiseren, coördineren en mensen verrassen met mijn creativiteit, daar krijg ik de meeste energie van. Met een gezonde passie probeer ik mensen om mij heen te enthousiasmeren en met mij mee te krijgen. Ik ben ondernemend, nieuwsgierig en iemand met een hands-on-mentaliteit die in oplossingen en kansen denkt.

 

download CV button    Download mijn Curriculum Vitae (PDF)

 

WP-linkedin      Bekijk mijn LinkedIn-profiel

 

Op de volgende pagina’s laat ik je zien hoe ik als merkversterker inzetbaar ben.

Advertenties