Ritorno

Terug van vakantie kriebelt het altijd om aan de slag te gaan met de vakantiefoto’s. Dit is een karwei wat ik serieus neem. Eerst een selectie maken van goede en mislukte foto’s. Daarna de twijfelgevallen beoordelen: bewaren of toch deleten? Ik ben hier vrij kritisch in, alleen de toppers en foto’s die iets toevoegen aan het beeldverhaal bewaar ik nu nog.

De afgelopen jaren maakte ik daarna van de vakantiefoto’s een mooie diashow met het programma Proshow en brandde dit vervolgens op DVD. Een tijdrovend karwei. Daarnaast is het editen van het filmpje en achtergrondmuziek heel iets anders als fotobewerking. Een apart specialisme dus wat ik eigenlijk te weinig doe om me er echt in te kunnen specialiseren. Daarom heb ik dit jaar voor het eerst een fotoalbum fgemaakt. Er zijn veel aanbieders waar je een fotoalbum bij kunt laten maken, dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Maar ik had goede beoordelingen gelezen over Blurb en ik was gecharmeerd van de albums die andere gebruikers op de website van Blurb hadden gepubliceerd. Dus ik heb het er maar op gewaagd.

Gisteren heb ik mijn eerste fotoalbum eindelijk afgerond en geüpload. Verwachtte leveringsdatum is 7 oktober. Nog even geduld…. Maar op de site van Blurb kun je mijn album nu al bekijken. Klik hier om direct naar het album te gaan. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s