Blije wielrenners.

De artiestenfoyer in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen is al gezellig vol toen ik de blonde goedlachse jongeman in zijn blauw trainingsjack zag aankomen. Hij stelt zich beleefd aan mij voor: ‘Lars Boom’.

Lars Boom, voormalig wereldkampioen veldrijden en nu rijdend voor de wielerploeg van de Rabobank, is door de organisatie van de Rabo Ronde gevraagd aanwezig te zijn bij een Meet&Greet met de VIP-gasten van Rabobank Parkstad Limburg. Zijn aanwezigheid word al snel opgemerkt en korte tijd later sta ik portretjes met Lars en de aanwezige gasten te maken. Tussendoor komt ook Johnny Hoogerland van die andere Nedelandse wielerploeg, Vacance Soleil er nog bij. Johnny Hoogerland is sinds hij op 10 juli tijdens de Tour de France de prikkeldraad is ingereden Nederlands nieuwe wielerheld. Zwaar gehavend, maar van opgeven wilde hij niets weten, reed hij zelfs nog enkele dagen in de bolletjestrui.

Na 20 minuten wordt het minder druk. Iedereen heeft wel met een van beide wielrenners op de foto gestaan. Nu is het moment om mijn foto te maken; een portret van Lars en Johnny samen. Een portret van twee blije wielrenners.

Advertenties

Een gedachte over “Blije wielrenners.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s